Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

Ancak bu mevzuda ait yönetmelikler ve mevzii otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate alınmalıdır. Her bina için yangın riziko analizi bünyelmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakarak belirlenmelidir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir keyfiyet takkadak insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla öfkee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyetle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Bir binada yahut çatı sulpnda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ulama-3/B ve Munzam-3/C’de belirtilen sürelere yaraşır olması mecburidir.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden yangın kapısı bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca binada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tam kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri nedeniyle kapılar dokunca görmez.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını sağlar.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page